Webjuice.dk bliver en del af DirectGruppen

For under to år siden startede Søren Riisager og jeg Online Marketing bureauet Webjuice.dk. Siden da er det gået stærkt. Vi fik hurtigt en godt booket kalender, og vi endte med at omsætte for mere end 3 mio på det første regnskabsår.

Vi havde oprindeligt en plan om ikke at ansætte, men i stedet bruge al vores tid på at dyrke fagligheden. Efter et år ansatte vi en fuldtidsmedarbejder og en deltidsprogrammør 😉

I dag kan vi så offentliggøre at vi bliver en del af en større sammenhæng hos Directgruppen. Det er en bureaugruppe med forskellige spændende bureauer i. Vi bliver deres SEM ben. Læs mere om nyheden på Markedsføring.dk

Overvejelser ved at sælge

At sælge en andel af sin virksomhed, for at indgå i en gruppe er ikke en beslutning man bare tager på en dag. Vores fokus var i høj grad: Hvad betyder det for Webjuice.dk og vores hverdag, og hvad betyder det for kunderne?

Directgruppen er i høj grad som os. Der er stærke faglige kompetencer, ingen ønsker om at være det største hus, men derimod være det stærkeste faglige team. De ønsker på ingen måde at ændre vores måde at køre tingene på – tværtimod. Søren og jeg driver stadig firmaet fremadrettet, og på præcis den måde vi ønsker. Så forskellen i hverdagen bliver at vi flytter ind i et nyt fælles hus, helt nede ved søerne i København. Samtidig får vi flere “kollegaer” omkring os. Det kan kun blive en fest.

Hvad betyder det så for vores kunder? Vores kunder skal kun se det som en positiv udvikling. Vi har udvidet med flere medarbejdere og skal ansætte flere i løbet af året. Den proces skal vi være knivskarpe i, og der kan vi få god sparring fra gruppen. Samtidig er der en masse synergier, så vi kan hjælpe kunder sammen på tværs af bureauerne.

Jeg plejer altid at påstå der ikke er nyt på vej, det skal jeg nok holde op med efterhånden. Så jeg kan da tage et par af glæderne på forskud og afsløre at der komme en række formiddags “konferencer” indenfor AdWords, SEO og Konverteringsoptimering. Vil du høre mere, så skynd dig til www.conversionboost.dk og tilmeld dig nyhedsbrevet.

This entry was posted in Webjuice.dk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *