Hvor skal vi bo?

Sammen med Søren Riisager bruger jeg min arbejdsdag på Webjuice.dk kontor. Vi kører alle projekterne herfra, så denne base er uhyre vigtig. I nogle perioder er vi meget væk (kunder i jylland, konferencer mv), i andre er vi der 70 timer på en uge.

Det første år af virksomhedens levetid har vi været utrolig godt stillet og har haft et fantastisk selskab hos Amino. Udover Amino er der en række andre virksomheder, hvor vi har sparret fagligt og hygget os socialt. “Desværre” går det så godt for flere af virksomheder, og samtidig  udvider vi også selv (mere om det senere), så det er tid til at vi finder et nyt fedt kontor.

Spørgsmålet er så kære læser – hvor skal vi bo? Vi er ikke fast besluttede på om det skal være vores helt eget, sammen med andre iværksættere, eller sammen med en virksomhed (vi fx kunne hjælpe med vores SEO/ADWORDS/ANALYTICS-tricks).

Vores behov:

 • Plads til 4 skriveborde, på sigt måske 5-6 stykker.
 • Et godt mødelokale, hvor der kan undervises i.
 • Generelt gode forhold, og ordentlig frokost mv.
 • Ikke alt for høj husleje. Som iværksætter er vi meget fokuserede på at holde de faste omkostninger nede til at kunne
 • Mulighed for parkeringsplads – også til vores kunder.
 • Geografisk er områder som Flintholm metrostation, Valby eller lign at foretrække. Det behøver ikke være en fancy adresse på Kongens Nytorv.

Har du kendskab til det rette? Virksomheder er velkomne til at trække reference om vores selskab (og skøre indfald) og kompetencer hos Martin Thorborg eller Nicolai Frisch fra Amino.

Skriv en kommentar, eller mail til jk@webjuice.dk.

This entry was posted in Webjuice.dk. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hvor skal vi bo?

 1. Troels Kjems says:

  Som bacon-fans skal I naturligvis flytte til Flæsketorvet.

  http://www.soho.dk/

  Jeg har været på besøg et par gange derude og atmosfæren er meget “iværksætteragtig”, men samtidig er der også tilpas med faciliteter til, at man kan være bekendt at invitere kunder på besøg.

  Hvis ikke det var fordi, at det ligger på den “forkerte” side af byen, så var jeg sandsynligvis rykket derud.

 2. @Troels: Tak for dit input. Jeg har allerede skrevet til dem 🙂 Fik en vældig lang standard smørre, og svaret var vist egentlig ret kort: “der er fully booked men du kan komme på venteliste”…

 3. Ja jeg skrev også til Soho for 3 uger siden og desværre fuldt.. Det er jo rart at høre for dem, men lidt irriterende for os andre 🙂

 4. Brian Jønch says:

  I skal bo hos Ordnung. Kontakt Anders Chr. Andersen på tlf 40 87 85 95 han har 4 kontor hoteller i Kbh og et i odense.

  God weekend

  /Brian

 5. Hvad med dem her: https://www.facebook.com/annabrilljorgensen/posts/10151106592438821

  Nuvel de søger nogle, der er lidt flere end jer – men måske det alligevel var en mulighed. Og KOMFO er ikke et dårligt firma at sidde i hus med 🙂

 6. @Brian: Cool, dem har har jeg ikke stødt på før. Men ved ikke om location er helt som ønsket.

  @Allan: Sjovt – havde lige fået meldingen via Twitter da du kommenterede. Jeg afventer svar fra dem. Vi har en række fælles kunder allerede, så det kunne give god mening for alle parter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *