Just-Search opruster igen

Endnu engang opruster vi hos Just-Search, hvor jeg arbejder som ansvarlig for AdWords og Analytics.

I april havde vi fornøjelsen af at få både Søren Riisager og Ruth Marbæk med i folden. Søren er kendt for sin Semoblog hvor han skriver om søgemaskineoptimering. Ruth kender rollen som konsulent inden for AdWords (og SEO) rigtig godt da hun kommer fra et lignende job i et andet bureau.

Begge utrolig kvalificerede folk, der sætter en stolthed i arbejdet, og er fagligt nysgerrige.

1. maj går det endnu engang løs – Jens Dalsgaard starter i vores Københavns afdeling. Jens har spændende bagage med, og har blandt andet været med til at stifte SmartGuy og derefter fået boghandlerkæden Arnold Busck på nettet. Sådan! Han kan meget mere og det vil vores kunder fremover kunne nyde godt af.

Velkommen til Jens!

Ps: Ønsker du også at blive en del af vores energiske virksomhed, så send gerne en uopfordret ansøgning til Henrik (SEO) eller jeg. Vi hjælper kunder som Ase Akasse, Bonnier, Shampoo-pusher.dk, Realdania, Peter Justesen, Matas, QXL og en lang række andre.

This entry was posted in Just-Search and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *