Ny blog – hej verden

Dette er ikke mit første website eller blog, faktisk blogger jeg allerede tre steder om webanalyse og skriver desuden gæsteindlæg, artikler på nyhedsmedier og indtil videre en bog. Så hvorfor starte endnu en blog og et site?

Jeg har ingen forventninger til hverken fast eller høj frekvens, men derimod vil indholdet på dette site være anderledes end på mine webanalyse blogs. Her er ordet frit, jeg vil skrive om alt fra min erfaring med egne projekter, alt om online marketing, mit job hos Just-Search, og i øvrigt alt fra skøre indfald til seriøse tanker fra de daglige sysler.

Ideen til bloggen kom bl.a. fra at jeg gerne vil dele nogle af de mange erfaringer jeg har gjort mig i udarbejdelse af mit webshopindeks projekt. Det vil ikke passe på webanalytiker.dk men jeg vil så gerne dele det med jer alle 🙂

Så rigtig hjertelig velkommen, og jeg håber du vil læse med her også.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

1 Response to Ny blog – hej verden

  1. Lyder fornuftigt at segmentere alt de fra, som ikke er ren Analytics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *